Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Esben

Hvad tjener en håndboldspiller?

Hvad tjener en håndboldspiller? Hvad får de danske spillere i bonus for vinde VM? Hvem er de bedste betalte håndboldspillere?


Hvad tjener en håndboldspiller? Det spørgsmål får vi ofte, specielt i disse dage. Det er naturligt at der er stor nysgerrighed omkring det. Men det er også et spørgsmål man specielt i Danmark ikke taler alt for højt om. Interessen er naturlig og det er ønsket om ikke at tale for meget om det også, så derfor har vi prøvet at give jer lidt oplysninger ud fra de tal som spillere og forbund har ønsket at oplyse.


Håndbold VM bonus


For to år siden fik spillerne ifølge Ekstra Bladet 250.000 danske kroner i bonus for at vinde VM guld. Man må gå ud fra at det stadig er i det samme leje. Spillerne får samme beløb uanset om de har spillet få minutter under slutrunden eller er blevet topscorer for holdet. Nikolaj Jacobsen har sin egen aftale med DHF og får derfor ikke det samme beløb som spillerne.


Lønning i andre sportsgrene and håndbold.


I amerikanske sport er det offentligt hvad spiller får i løn og løn tallene for NHL, NBA og NFL spiller er ude på de officielle hjemmesider og overalt i de amerikanske medier. Den danske NHL stjerne Nikolaj Ehlers tjener for eksempel ca. 42.000.000 danske kroner i løn om året i NHL.


Hvad tjener en fodboldspiller?


Der er så stor interesse om hvad fodboldspillere tjener og der bliver snakket meget om de store beløb for eksempel skulle Lionel Messi tjene omkring 975 millioner danske kroner om året


Hvad tjener en superliga spiller om måneden?


Lønningerne i den danske superliga er også lang højede end hvad vi oplever i håndboldsporten i Danmark, for eksempel tjener Pione Sisto ca. 480.000 danske kroner om måneden, mens at FC København har endnu højere lønninger til mindst en spiller.


Hvad tjener en håndboldspiller?


Herre spillere får generelt langt mere i løn end damespillere for eksempel skulle Mikkel Hansen tjenen mellem 12 og 14 millioner i PSG Håndbold. Mens at Christina Neagu skulle tjene mellem 3 og 4 millioner om året.


Hvad tjener en håndboldspiller i Danmark?


I Danmark er lønnen selvfølgelig langt lavere og mange spillere specielt i dameligaen får slet ikke løn.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER