Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Michael Ehrhorn

Nikolaj Jacobsen: Hellere droppe OL end strenge restriktioner

Det danske landshold bør ikke drage til OL, hvis der stadig er strenge restriktioner og 0 tilskuere. I så fald bør legene udskydes, hvis ikke alle spillere kan vaccines inden legene, mener landstræner Nikolaj Jacobsen.


De danske verdensmestre i håndbold kan jagte endnu en triumf til sommer, når der venter OL i Tokyo. Det store spørgsmål er dog, om legene kommer til at blive en realitet i år, og om det eventuelt vil blive med dansk håndbold-deltagelse.


I hvert fald er landstræner Nikolaj Jacobsen ikke fan af at tage afsted, hvis der igen venter strenge restriktioner og lukkede haller:


“Så håber jeg ikke, vi skal af sted. Så sjovt er det heller ikke, og OL er noget specielt, og det skal det være, fordi det kun er hvert fjerde år,” siger Nikolaj Jacobsen i FAA Live og fortsætter:


“Jeg håber, at hvis man beslutter sig for at ville afholde det, at man eventuelt får vaccineret alle, der skal deltage, og alle, der har med det at gøre. Hvis man ikke gør det, kan jeg ikke se, hvordan man skal få det til at gå op i en højere enhed,” lyder det fra landstræneren.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER