Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nico Gam

Benjamin Jakobsen vender tilbage til Aalborg Håndbold

Grundet den nylige skade til anfører René Antonsen henter Aalborg Håndbold tidligere stregspiller Benjamin Jakobsen tilbage til klubben for resten af sæsonen.

I opgøret på udebane mod KIF Kolding i tirsdags blev anfører René Antonsen skadet og er efterfølgende blevet meldt ukampdygtig i 6-8 uger.

Det har Aalborg Håndbold i dag taget konsekvensen af, i det man har indgået en kontrakt for resten af sæsonen med klubbens tidligere stregspiller Benjamin Jakobsen, der i sommer skiftede til portugisiske Sporting CP.

Opholdet varede dog kun til oktober måned, i det Benjamin Jakobsen valgte at vende hjem til Danmark af personlige årsager.

– Med skaden til René Antonsen i sidste uge blev vi lidt mere sårbare på stregpositionen, hvor vi dog er godt dækket ind med Simon Hald og Jesper Nielsen. Når det er sagt, så står vi overfor en række meget afgørende kampe på kort tid i alle tre turneringer, vi deltager i.

– For at give os selv de bedste kort på hånden har vi derfor valgt at lave en aftale for resten af sæsonen med Benjamin, som vi jo kender særdeles godt i forvejen fra de seneste fire sæsoner hos os.

– Han er en rutineret og erfaren spiller, som vi relativt hurtigt kan få implementeret i både trup og spillestil. Samtidig giver han os ekstra tryghed på pladsen, både spillemæssigt og i forhold til at kunne rotere på pladsen, så vi undgår at overbelaste Simon og Jesper, siger Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

32-årige Benjamin Jakobsen har mandag første træning med spillertruppen i Aalborg Håndbold og er spilleberettiget til torsdagens opgør i Machineseeker EHF Champions League mod HC Zagreb i Sparekassen Danmark Arena, samt til weekendens Santander Final4-stævne i Boxen i Herning.

Foreløbig er Benjamin Jakobsen noteret for 197 kampe og 244 mål for Aalborg Håndbold og vil resten af sæsonen spille med rygnummer 27.

Pressemeddelelse fra Aalborg Håndbold. 
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER