Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jon Damsgaard

OL bobler jagter endnu en titel

SG Flensburg-Handewitt jagter endnu engang en europæisk titel.

Sidst det skete, var det dog den helt store pokal den tyske klub kunne hæve. Tilbage i sæsonen 2013/2014 lykkedes det nemlig at vinde EHF Champions League. I den kommende weekend har de endnu engang muligheden for at lade sig hylde, denne gang i European League.

Klubben var også tæt på sidste år, men måtte se sig slået i kvartfinalen af spanske Fraikin BM. Granollers.

Danskerklubben møder i semifinalen det stærke rumænske hold Dinamo Bucuresti – en modstander, som Lasse Møller har stor respekt for.

"Det er en meget stærk modstander, som arbejder på et enormt spændende projekt. Mange topklasse spillere på alle positioner. Så en modstander med høj international kvalitet er altid sjovt at spille mod.", siger Lasse Møller til ehfel.eurohandball.com

For at stå med trofæet i deres hænder og guldmedaljen om halsen, skal Møller og co. forbi Vladimir Cupara, Luka Cindric, Ali Zein og resten af Xavier Pascuals tropper, før en mulig finale byder enten Rhein-Neckar Löwen eller Füchse Berlin – to hold, som de nordtyske kender særdeles godt fra Bundesligaen.

”Der er ingen tvivl om, hvad titlen vil betyde for SG Flensburg-Handewitt. Det ville være stort for klubben også at vise, at vi ønsker at være på toppen i Europa," siger Lasse Møller.
 
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER