Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mona Larsen

Herrernes OL-Pulje: Frankrig vælger Danmarks pulje!!

Om 101 dag starter de olympiske lege i Paris. Danmark har begge håndboldlandshold med til OL for første gang siden 2012. Nu er puljerne blevet inddelt.

Så er der trukket lod til puljerne til OL i Paris til sommer.

Holdene blev først fordelt fra det nederste lag og op efter. Lag 4 springes over, da det er her, Frankrig befinder sig som værtsnation. Når alle holdene er fordelt, får Frankrig muligheden for at vælge, hvilken pulje de vil i - fair? Diskutabelt! Men det er sådan, lodtrækningen finder sted. (Kilde: tv2 sport)

Herrernes pulje til OL

Pulje APulje B
SpanienDanmark
KroatienNorge
TysklandUngarn
SlovenienFrankrig
SverigeEgypten
JapanArgentina

Danmark ender i pulje B, hvor Frankrig besluttede sig for at deltage i. Gruppe A er en svær gruppe, med mange svære hold, som kan slå hinanden på tværs. Guillaume Gille siger til valget: “Jeg vil ikke udvise mangel respekt for nogen. Alle hold er stærke, og vi forventer en fantastisk turnering.”

Ved at Frankrig vælger at komme i pulje med Danmark, kan de derfor ikke mødes i en kvartfinale. Det gælder om at blive etter eller toer i puljen, for at få den “nemmeste” vej fremad, hvor vi må formode at det er Kroatien, Spanien og Sverige der kommer til at kæmpe om de første pladser.

Bent Nyegaard siger på tv2 sporten: “Jeg synes, at Danmark kan være tilfredse med lodtrækningen, men man skal have det notabene med, at der også er noget at se til. Bliver Danmark toer, så kommer de op med en treer i modsatte gruppe, og så er en kvartfinale mod Kroatien, Spanien eller Sverige en maksimal udfordring.”

Vil du læse mere om skræk- og ønskepuljer kan du læse her.

Se damernes pulje her

 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER