Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jeanette Hedegård Jespersen

DanskHåndbold byder på endnu en slutrunde

DanskHåndbold har i en pressemeddelelse offentliggjort, at de sammen med Tyskland og Polen har budt på værtskabsrollen til en EM-slutrunde i kvindehåndbold.

Det er slutrunden i 2032, som her gør sig gældende. Hvis værtskabet falder på plads som ønsket, vil det være sjette gang, at Danmark afholder et EM i kvindehåndbold - senest var i 2020. 

Buddet på slutrunden bliver kaldt “Three nations, one passion”, og det vil foregå således, at  der i hver af de tre lande skal afvikles to indledende grupper, hvorefter de to mellemrunder bliver spillet i henholdsvis Danmark og Tyskland, mens finaleweekenden spilles i Tyskland. 

Om slutrunden siger formand i DanskHåndbold, Morten Stig Christensen, følgende: 

"Med denne fælles ansøgning fra Tyskland, Polen og Danmark ønsker vi at kombinere vores styrker: stolte håndboldtraditioner, fremragende infrastruktur og masser af erfaring i eventafvikling sammen med vores gode samarbejdspartnere i Sport Event Denmark."

Han tilføjer samtidig, at slutrunden også vil forsøge at inspirere og styrke den næste generation af kvindelige håndboldspillere. 

Afgørelsen om værtskabet offentliggøres d. 14. december af EHF til en kongres i Wien. 
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER