Jeppe Nielsen

Det sagde Saugstrups træner i ophedet timeout nede 11-12 efter 21 minutter

Bennet Wiegert skælder sine spillere ud og så fandt Magdeburg formen

SC Magdeburg, de forsvarende tyske mestre, fik en sejr på 35-28 over HSG Wetzlar i sæsonåbningen af Daikin Handball-Bundesliga. Trods den klare slutstilling startede kampen med udfordringer for Magdeburg, som først fandt rytmen efter en skarp timeout fra cheftræner Bennet Wiegert. Ved stillingen 11:12 i det 21. minut valgte Wiegert at tage timeout og leverede en opsigtsvækkende opsang til sine spillere, hvor han ifølge Bild sagde: "Det vigtigste for os lige nu,  er at vi viser os som mænd … Resultatet er ligegyldigt. Vi har for mange problemer indbyrdes. Smid det væk! Vi er her sammen. Alle sammen. Og så er det godt. Og nu giver vi den gas sammen. Vi laver fejl sammen, men vi gør det alle sammen. Okay? Resultatet er ikke et problem.“

Magdeburg kom stærkt ud fra denne timeout, og efter pausen øgede de hurtigt deres føring. Magnus Saugstrup og den nytilkomne Antonio Serradilla stod blandt andet for flot samspil, der resulterede i en komfortabel femmålsføring efter 41 minutter. I anden halvleg demonstrerede Magdeburg dominerende spil og sikrede sig en føring på 28-20 med 15 minutter tilbage.

Selvom Wetzlar aldrig gav op, kunne de ikke forhindre nederlaget mod et Magdeburg-hold, der efter Wiegerts timeout fandt tilbage til deres velkendte dominans på banen.