Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Ekspert beskriver Aalborg-præstation med ét ord

Mandfolkepræstation.

Hvis ekspert Lars Rasmussen skal beskrive Aalborg Håndbolds meget flotte sølvmedaljer i Champions League, så er det “mandfolkepræstation”. 

Nordjyderne døde med støvlerne på i finalerne over dem alle - Champions League-finalen. Ligesom i 2021 måtte Aalborg se sig besejret over FC Barcelona, der med danske Emil Nielsen altså gik hele vejen efter en sejr på 31-30.

- Man skal forstå, hvor stor en præstation det her er af Aalborg Håndbold. Det er vel den største danske præstation inden for herrehåndbold et dansk hold nogensinde har præsteret. Så tæt på at tvinge finalen ud i forlænget spilletid, siger ekspert Lars Rasmussen til HBOLD.dk.

- Der er grund til at være pavestolt som dansker for alt det, som Aalborg har leveret. Ingen havde spået de helt store chancer for det danske hold, der først snørede Veszprem i kvartfinalen, så slog Magdeburg, verdens bedste angrebshold, tyske mestre og nu forehenværende Champions League-mestre, ud af semifinalen og spille helt lige op med FC Barcelona i en enormt velspillet, fysisk, teknisk flot og vanvittig spændende finale. 

- Hvis kampen var røget ud i forlænget spilletid, så er jeg ret overbevist om, at Aalborg havde fortsat deres fremmarch og det momentum, de fik skabt. Men desværre for Aalborg og Mikkel Hansen så blev det sidste angreb fumlet væk, og så var det slut. Stort tillykke til FC Barcelona med guldet, og det er også på sin plads at ønske Aalborg Håndbold tillykke med sølvet, slutter Lars Rasmussen.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER