Nikolaj Jensen

Ekspert bøjer sig i støvet for Morten Olsen

For første gang siden den pludselige og opsigtsvækkende fyring i GOG stod Morten Olsen ansigt til ansigt over sin tidligere klub - og dén kamp vandt han med bravour, understreger ekspert Lars Rasmussen.

Hovedpersonen selv har været ude at udtale, at han så kampen mod sin tidligere klub som værende en finale. 

Bliver man i den retorik, så er ekspert Lars Rasmussen ikke bleg for at kaste guld i retningen af den 39-årige Bjerringbro-Silkeborg-profil, der brændte banen af med 10 mål og to assists og var stærkt medvirkende til, at midtjyderne trak sig sejrrigt ud af kampen med cifrene 34-32. 

- Der er grund til at have stor respekt for Morten Olsens præstation i kampen mod sin tidligere klub, sine tidligere holdkammerater og arbejdsgiver. Det har ikke været en let optakt til kampen, kunne jeg forestille mig, og der har garanteret været en masse nerver og følelser på spil, siger ekspert Lars Rasmussen til HBOLD.dk.

- Men det virkede som om, at han gik fuldstændig upåvirket til opgaven og egentlig bare spillede helt frit, selvom der må have ligget en masse tanker i baghovedet og have rumsteret. Men der viser Morten Olsen bare, hvor professionel han er. Han giver alt, hvad han har, og det kan godt være, at der er mange meninger om ham, men han er en gudsbenådet håndboldspiller og -profil, der er på et teknisk meget, meget højt niveau. 

- Sejren var vigtig - ikke bare for Morten Olsen men også for Bjerringbro-Silkeborg, der nu ligner en mere og mere et top-3-hold. Der er nu tre point ned til netop GOG og Mors-Thy, der begge har 27 point, mens BSH har 30 med tre kampe retur, slutter ekspert Lars Rasmussen.

I de resterende tre kampe skal Bjerringbro-Silkeborg møde KIF Kolding på udebane, Aalborg på hjemmebane og endeligt Skanderborg AGF på udebane.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER