Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Ekspert sammenligner Mathias Gidsel med Mikkel Hansen: - Hér er han bare bedst

Ekspert Lars Rasmussen slukker håbet for weekendens modstandere til Füchse Berlin og særdeles Mathias Gidsel, når European League skal afgøres.

For skulle man være det mindste i tvivl, så maner den tidligere landsholdsfløj enhver tvivl til jorden én gang for alle. 

NEJ: Det kan IKKE lade sig gøre at stoppe Mathias Gidsel på en håndboldbane. Det er sådan set fysisk umuligt, og så er Berlins semifinalemodstander fra Rhein-Neckar Löwen da ellers advaret:

- Du kan ikke stoppe Mathias Gidsel på en håndboldbane. Hvorfor? Ja, se, det er jo det helt store spørgsmål, som alle verdens hold og landshold grubler over, siger ekspert Lars Rasmussen til HBOLD.dk og fortsætter:

- Mathias Gidsel mønstrer noget, som ej Mikkel Hansen i mine øjne kan 100 procent. Mathias Gidsel er det, jeg vil kalde en hvirvlende blæksprutte på en håndboldbane. Han er supermand, der har en power og kraft, der er helt vanvittig.

- Samtidig er han teknisk verdens bedste, samtidig er han verdens bedste fintespiller, samtidig er han verdens bedste assistspiller, samtidig med han har verdens bedste overblik. Han har også den evne, at han bare kan få tæsk på tæsk på tæsk. Modstanderen kan ikke stoppe ham, fordi han er i en liga for sig selv. Han er simpelthen for god. Den eneste måde, man kan stoppe Mathias Gidsel på, er at give ham tæsk, som ikke hører håndboldspillet hjemme, og så kan man diskutere, om det er det værd. 

- Der går mange, mange år før håndboldverdenen igen oplever så komplet en håndboldspiller som Mathias Gidsel. Mange år. Han er fuldstændig udenfor kategori, og vi skal nyde at se ham på håndboldbanen alt det, vi overhovedet kan. Jeg håber, at hans krop kan holde, ja gerne til han er 80 år, men nu mere realistisk til han er 35, altså om 10 år. Jeg vil i hvert fald være meget overrasket, hvis Mathias Gidsel ikke bliver én af de mest fremtrædende spillere i den her weekend, slutter Lars Rasmussen. 

Du kan følge Final 4-turneringen direkte fra Hamborg fra klokken 17.30 på Pluto TV, som er ganske gratis. 

I morgen kan du se både finale- og bronzekamp - også direkte og gratis på Pluto TV.

Flensburg-Handewitt møder i sin semifinale rumænske Dinamo Bukarest.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER