Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Ekspert skamroser dansk fløjveteran: - En af de bedste sporten nogensinde har set

I weekenden tager den danske fløjveteran, Hans Lindberg, hul på sin sidste, store internationale Final 4 - og det skal nydes. Ikke bare for hovedpersonen selv men også for ekspert Lars Rasmussen. 

Lørdag og søndag skal European League-turneringen afgøres, når tyskertrioen Füchse Berlin, Rhein Neckar-Löwen, Flensburg-Handewitt og rumænske Dinamo Bukarest kæmper om den prestigefyldte titel. 

For særligt én af aktørerne bliver de to medaljekampe særligt specielle og vigtige: Der er naturligvis tale om den 42-årige danske højre fløj, Hans Lindberg, hvis karriere i det store udland er ved at nå til vejs ende. 

Men inden da håber ekspert Lars Rasmussen, at én af sportens allerstørste kan sætte et gyldent punktum for en helt vild karriere i Tyskland:

- Hans Lindberg er efter min mening verdens mest stabile fløjspiller, der nogensinde har været, siger ekspert Lars Rasmussen kort og kontant til HBOLD.dk og uddyber:

- Han har spillet 17 år på verdensklasseniveau i nogle af verdens største klubber, og han har altid ligget i toppen af topscorerlisterne. Han er en unik spiller og menneske. Han er en god holdkammerat, en god ven, og han er bundseriøs. Dét, han har præsteret, er fuldstændigt udenfor rækkevidde.

- Overvej lige, at han i en alder af 42 år ligger helt fremme i topscorerlisten i Bundesligaen. Det er ikke bare én sæson men mange sæsoner, hvor han har leveret på et fuldstændig absurd højt niveau. Det er vemodigt for alle, det er vemodigt for Hans Lindberg og ikke mindst vemodigt for alle danske håndboldelskere, at han spiller sin sidste store klubturnering.

- Jeg er stolt og lykkelig over, at man på Pluto-TV kan følge med i hele balladen fra Hamborg både lørdag og søndag. Hvis der er noget, Hans Lindberg ønsker allermest, så er det at slutte af med en titel i Berlin-trøjen. Det bliver specielt, men jeg glæder mig som et lille barn til at følge ham. Jeg håber inderligt, for Hans’ skyld, at det er ham, der løfter trofæet søndag aften, slutter Lars Rasmussen. 

Füchse Berlin møder i sin semifinale Rhein Neckar-Löwen, mens danskerklubben Flensburg-Handewitt tager imod Dinamo Bukarest. 

Følg med fra klokken 17.30 lørdag eftermiddag på Pluto TV.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER