Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Ekspert undrer sig over pokalkåring: - Det er til grin

Ekspert Lars Rasmussen forstår ikke meget af, at årets pokalfighter titel gik til den svenske GOG-keeper Tobias Thulin. 

Efter pokalfinalen bliver årets pokalfighter per tradition altid fundet og kåret. 

Fire ud af de seneste fem år er prisen landet i armene på en GOG-spiller - i år var ingen undtagelse efter fynboerne slog Aalborg 32-25 i pokalfinalen.

Men ekspert Lars Rasmussen ser ikke meget mening i, at Tobias Thulin kunne lade sig hylde som årets pokalfighter: Han mener, at prisen skulle have gået til GOG-kollegaen Emil Madsen:

- Først og fremmest skal der lyde en kæmpestor respekt for Tobias Thulins indsats ikke bare i pokalfinalen men i løbet af hele weekenden. Tillykke til den flotte og fornemme præstation, der i den grad var en pokalfighter-titel værdig. Han har stået utrolig stærkt og har været en stor del af årsagen til, at GOG nu for 12. gang kan løfte pokaltitlen. 32 redninger på to dage er verdensklasse, siger ekspert Lars Rasmussen til HBOLD.dk og fortsætter:

- Men jeg forstår simpelthen ikke, at Emil Madsen ikke fik den pris. Han har fyret den mest sindssyge weekend af med rekordmange mål. Han laver over halvdelen af GOGs mål i semifinalen med 19 mål og fem assists. Alene dét bør kaste en pokalfighter-titel af sig. Han var fuldstændig ustyrlig - og det samme var han i pokalfinalen.

- Her laver han otte mål og syv assists. Han er altså direkte indblandet i 39 af GOGs mål på under 24 timer. Det er jo historisk, uhørt og helt sindssygt. Jeg er med på, at hvis Thulin ikke havde snuppet boldene, så havde GOG nok ikke vundet, men omvendt kan man også sige, at hvis Emil Madsen ikke havde hamret alle de bolde i mål, så havde GOG ikke vundet. Jeg mener bare, at når vi har med en spiller at gøre, der markerer sig så markant på måltavlen, så er han ikke til at komme udenom. Jeg synes, det er en lille smule til grin. Men jeg er sikker på, hvis man spørger de to profiler, så er de i bund og grund ligeglade med det - det vigtigste er, at de fik pokalguldet, slutter Lars Rasmussen.

Det er første gang siden AG København i 2012 at et dansk hold forsvarer pokalguldet.

De seneste fem pokalfightere er (kilde: Tophåndbold.dk):

2023Tobias ThulinGOG
2022Lukas JørgensenGOG
2021Emil Wernsdorf MadsenGOG
2020Mads Hoxer HangaardMors-Thy Håndbold
2019Anders ZachariassenGOG

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER