Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mona Larsen

Fløj-legendernes søn skriver under på kontrakt!

Han var en del af herrelandsholdet, 2x europamester, tyskmester osv. Den tekniske venstrefløj har to sønner med legenden Christina Roslyng, og den ene, er blevet belønnet med en professionel kontrakt.

”18-årige Frederik Roslyng har skrevet under på en fuldtidskontrakt med AC Horsens og bliver med øjeblikkelig virkning en del af førsteholdstruppen,” skriver bold.dk på deres hjemmeside. Frederik rykker op fra Akademiet i Horsens og op i førsteholdstruppen, hvilket klubben er utrolig stolt over. ”Han har alle de kvaliteter, der skal til for at tage de næste skridt, og jeg er ikke i tvivl om, at han bliver en vigtig spiller for os i de kommende år,” siger direktør Kristian Nielsen til klubbens hjemmeside.

Og også hos bold.dk er hans forældre ikke ukendte. Både Roslyng og Christiansen skabte en stor karriere indenfor håndbolden og nu er det sønnikes tur til at gøre det samme, på grønsværen. Den unge midtstopper har i denne sæson fået sin debut for AC Horsens i NordicBet ligaen, hvor det allerede er blevet til tre kampe. Og i fremtiden bliver det til flere, efter den flotte kontrakt som løber frem til sommeren 2027.


 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER