Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mona Larsen

Første navn i Nikolaj Jacobsens trup offentliggjort!

Årets OL-atleter bliver præsenteret på utraditionel vis ved åbningsceremonien d. 26. juli. Normalt afholdes den på et stadion, men indmarchen i Paris kommer til at foregå på Seinen, der snor sig igennem den franske hovedstad. To tidligere OL-vindere, Anne-Marie Rindom og Niklas Landin er valgt som fanebærer.

Det betyder samtidig, at Niklas Landin er det første navn i OL-truppen. Landstræneren har endnu ikke sat navne på de 14 danske spillere, der skal med til OL, men nyheden om de danske fanebærere, er et udtryk om, at den danske landsholdsmålmand er et sikkert kort til OL. Chefen for den danske OL-delegation, Søren Simonsen, måtte derfor også kontakte Nikolaj Jacobsen. ”Han har været i dialog med Nikolaj omkring det,” fortæller Niklas Landin.

OL bliver Niklas Landins sidste omgang med landsholdet, eftersom han tidligere på måneden annoncerede, at han stopper landsholdskarrieren efter OL. 

”Jeg er virkelig glad og stolt over, at jeg får lov til at opleve mit sidste OL og samtidig gøre det som fanebærer. Den første håndboldspiller, der får lov til det. Det er virkelig et nåleøje, der ikke var stort,” siger Niklas Landin.

”Hvis det går op i en højere enhed, så bliver det fuldstændig vanvittig fedt. Men man skal næsten se det, før man tror det. Vi skal sejles ind i både, og folk står langs Seinen hele vejen ned. Det kan godt gå hen og blive historisk stort,” siger Niklas Landin.

Åbningsceremonien ved OL finder sted den 26. juli.
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER