Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Fortjent pokalguld: - En regulær ydmygelse, mener ekspert

Der var ikke meget at rafle om i årets pokalfinale - GOG vandt nok engang en betydningsfuld finale over Aalborg efter en overbevisende indsats, der endte med en sejr på 32-25.

Ekspert Lars Rasmussen er ikke bleg for at kalde det en regulær ydmygelse af de nordjyske favoritter, der nærmer sig to år uden en DM-titel eller pokalguld. 

Ganske enkelt på grund af én enkelt modstander, der vel godt kan kaldes Aalborgs onde ånd: GOG. 

- GOG løber fortjent med pokalguldet i denne omgang. Der var reelt ingen spænding om det, og det skyldes i høj grad, at fynboerne fra første fløjt satte sig på begivenhedernes gang og ikke så sig tilbage. De holder Aalborg fra at score i godt og vel 20 minutter i den her finale, det er jo sensationelt, når man ser på det hold, de rødblusede render rundt med, siger ekspert Lars Rasmussen til HBOLD.dk.

- Aalborg var ikke i nærheden af at gøre det her spændende. Mikkel Hansen ramte ikke noget, Niklas Landin blev pillet ud, Simon Hald brændte banen af, og så sørgede GOG-forsvaret for at pakke Thomas Arnoldsen helt ned. Og når man lykkes med de fire elementer, så er man rigtig, rigtig langt. 

- Stor respekt til GOG, der nok engang vinder en finale over Aalborg - og ikke mindst måden det sker på. Og så har man næsten glemt den forfærdelige start på sæsonen, som GOG fik ude for banen med trænerskifte og afgangen af Morten Olsen. Der skal kigges indad i Aalborg-lejren, mens der nu fortjent er guldfest på Sydfyn. Og så må jeg bare tilføje, at hvis Emil Madsen ikke bliver kåret som årets pokalfighter, så er der noget helt, helt galt. 28 mål på to kampe på mindre end 24 timer siger det hele, slutter Lars Rasmussen.

GOG er nu dobbeltforsvarende danske mestre og pokalvindere.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER