Michael Ehrhorn

Fransk europamester anholdt for forsøg på voldtægt

Den franske spiller Benoît Kounkoud er i den grad kommet i negativt fokus efter slutrunden, hvor han anklages for voldtægtsforsøg. Han skulle endda være taget på fersk gerning.

Frankrig er blevet hyldet meget i medierne gennem de seneste dage efter den flotte sejr ved EM. Nu er det dog noget helt andet og langt mere alvorligt, der fylder omkring det franske landshold.

Benoît Kounkoud er nemlig havnet i en sag, hvor han anklages for forsøg på voldtægt, da skriver både RMC, Leparisien, l'Equipe, RTL og Liberation.

Den franske anklagemyndighed bekræfter også over for l'Equipe, at en fransk håndboldspiller har været i politiets varetægt siden tirsdag morgen, og at han er blevet anklaget af en 21-årige kvinde.

Det franske håndboldforbund skriver i en pressemeddelelse, at man ikke vil kommentere på den konkrete sag, men at man på det kraftigste tager afstand fra alle former for vold.

Episoden skal være sket på en natklub i Paris, hvor Kounkoud i beruset tilstand ifølge anklagen forsøgte at voldtage en kvinde natten til tirsdag.

En vagt tog ham dog på fersk gerning, og franskmanden blev tilbageholdt, indtil politiet ankom.

Live - Sportsnyheder