Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mads O. Madsen

Ny fremtid for håndbolden i Køge

Køge Håndbold Lancerer Køge Håndbold Elite ApS

Lokale investorer sikrer en ny fremtid for herrehåndbolden i Køge 

Køge Håndbold træder ind i en ny æra med etableringen af Køge Håndbold Elite ApS (KHE). 

En gruppe engagerede lokale investorer har samlet kræfterne og etableret Køge Håndbold Elite ApS (KHE). Formålet med KHE er at overtage Køge Håndbolds 2. Divisions herrehold og skabe et stærkt og bæredygtigt fundament for håndboldsporten i Køge. 

Med denne strategiske satsning sigter KHE mod at løfte elitearbejdet på herresiden og imødekomme de kommende strengere krav til kontrakthåndbold i Danmark. Ambitionen er at udvikle holdet i takt med kommercialiseringen af KHE og skabe en dynamisk fremtid for håndbolden i Køge. 

Overtagelsen af herreholdet er resultatet af et tæt samarbejde mellem bestyrelsen i Køge Håndbold og nøglepersoner i KHE. Moderklubben får to bestyrelsesposter i Køge Håndbold Elite ApS og sikrer dermed et tæt samarbejde og en fælles indsats for at fremme håndboldsporten i Køge. 

Bestyrelsen i KHE består af en kombination af dedikerede personer fra Køge Håndbold Klub og nye ansigter udefra, som alle deler en dybfølt kærlighed til Køge og en stærk vilje til at gøre en forskel. Henrik N. Andersen, der i mange år har været formand for HB Køge, er blevet valgt som bestyrelsesformand. Den tidligere professionelle håndboldspiller Mathilde Storgaard, som netop er vendt hjem til Køge, bliver næstformand.

 "Vi er utrolig glade for at kunne annoncere etableringen af Køge Håndbold Elite ApS," udtaler Henrik N. Andersen. "Denne nye struktur giver os mulighed for at fokusere på at udvikle vores herrehold og have en professionel tilgang til både sport og forretning. Vi ser frem til at skabe en stærk og konkurrencedygtig enhed, der kan bringe stolte øjeblikke til Køge.” 

Mathilde Storgaard tilføjer: "Det er en spændende tid for Køge Håndbold. Vores mål er at skabe et solidt fundament, hvor vi kan tiltrække og udvikle talentfulde spillere, samtidig med at vi engagerer vores lokalsamfund og erhvervsliv. Vi vil arbejde hårdt for at opnå vores ambitioner og bringe håndboldsporten i Køge til nye højder." 

KHE's etablering og overtagelse af 2. Divisions herreholdet markerer starten på en ny æra for håndbold i Køge. Med et stærkt ledelsesteam og en klar vision for fremtiden er der store forventninger til, at Køge Håndbold Elite ApS vil kunne opnå betydelige resultater både på og uden for banen. 

Vi ser frem til at fortsætte vores arbejde med at styrke håndboldsporten i Køge. Følg med i vores rejse og bliv en del af vores fællesskab ved at støtte holdet i de kommende kampe og begivenheder. Sammen kan vi løfte håndbolden i Køge til nye højder!"

Pressemeddelelse fra Køge Håndbold Elite:

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER