Jeppe Nielsen

Füchse og Gidsel fik 2. sejr i Champions League

Füchse Berlin sikrede sig deres anden sejr i træk på udebane i Champions League med en overbevisende 38-32 sejr over Fredericia Håndboldklub.

Kampen blev spillet i Jyske Bank Arena i Odense, hvor 3.145 tilskuere så berlinerne dominere i 2.halvleg og vinde kampen.

Fredericia startede stærkt, og første halvleg endte 17-17, men Füchse Berlin trak fra i anden halvleg, hjulpet af en storspillende Dejan Milosavljev, som lavede flere afgørende redninger. De danske OL-guldvindere Lasse Andersson og Mathias Gidsel spillede begge en stor rolle i sejren, hvor Andersson scorede otte mål og Gidsel syv.

Füchse-træner Jaron Siewert roste sit hold for at finde en god balance i angreb og forsvar, selvom han påpegede, at forsvaret kunne have været skarpere. "Vi er glade for sejren og for vores effektivitet foran mål, men vi havde vores udfordringer i forsvaret," sagde Siewert til klubbens hjemmeside efter kampen.

Jerry Tollbring, som også bidrog med syv mål, understregede, at Fredericia gjorde det svært for Berlinerne: "Jeg ved fra min tid i Danmark, hvor svært det er at spille mod dem. Et større forspring ville have gjort tingene lettere." Sagde svenskeren ligeledes til klubbens hjemmeside.

Med sejren står Füchse Berlin stærkt i Champions League-gruppespillet, og de ser nu frem mod næste opgør i Bundesligaen mod Erlangen.