Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ditte Hansen

Gidsel: Jeg er virkelig stolt af det skridt, Füchse har taget

I weekenden deltager den danske stjerne for Füchse Berlin i final4-stævnet i den tyske pokalturnering med henblik på at hente en ud af tre mulige titler i denne sæson.

Lørdag eftermiddag står Mathias Gidsel og Füchse Berlin over for Magdeburg i pokal-semifinalen i forbindelse med weekendens Final 4-stævne i Köln. 

For danskerne i den tyske hovedstadsklub er tre titler inden for rækkevidde i denne sæson, men for verdens bedste håndboldsspiller, Mathias Gidsel, er mesterskabet det vigtigste mål,

"Jeg har sagt, at jeg er her for at blive tysk mester," sagde den 25-årige dansker i et interview med Berliner Morgenpost.

Med en klar prioriteringsliste glæder Gidsel sig dog over de tre muligheder for at sikre titler til klubben, som han har repræsenteret siden 2022.

"Jeg synes, det er en stor udvikling for denne klub. Jeg håber, at vi kan fortsætte sådan næste år. Jeg er virkelig stolt af det skridt, Füchse har taget. Og nu har vi chancen for DHB-Pokal, og det handler ikke om at have dem, men om at vinde dem.", siger han.

Den tredje mulighed for en titel ligger i europæisk regi, i form af EHF European League, hvor Berlin skal møde HBC Nantes i kvartfinalerne.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER