Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Michael Ehrhorn

Glæder sig til vitale svære kampe: Sætter klart mål

Odense Håndbold vil slutte på førstepladsen i fynboernes slutspilsgruppe, også selvom det bestemt ikke bliver let.

Lige nu er mange spillere afsted på landsholdsopgaver, og det betyder, at træningen i Odense Håndbold er decimeret, da man har mange spillere afsted. Det betyder dog bestemt ikke, at der bliver taget let på tingene.

Trænerne i Odense er nemlig i fuld gang med at forberede sig til en vital periode, hvor man skal afgøre, hvordan man slutter i slutspilsgruppen.

Ikast venter i et brag, inden man også skal til Viborg, og det kræver tænding og stor fight. For målet er klart, melder klubbens træner:

“Der er gode muligheder for at slutte som nr. 1. Det er klart, at vi skal vinde tre kampe til- og det betyder at vi skal slå Ikast minimum én gang, og det føler jeg at der er gode muligheder for. Så er det op til os at vise, at vi er gode nok. Det er klart at Ikast vil være skuffet over, at have tabt to kampe, men det kan gå begge veje. Vi skal koncentrere os om os selv, og være bedre end hvad vi har været de sidste to opgør mod Ikast, hvor vi skal være meget bedre forsvarsmæssigt. Men vi lærer ligeså meget af at tabe, som at vinde, og vi har en stor revanchelyst, som vi skal bruge positivt," siger Ole Gustav Gjekstad til klubbens hjemmeside.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER