Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

- Godt nyt for Aalborg - dårligt nyt for alle andre, siger ekspert

Aalborg Håndbold har fået tilført et nyt, skarpt og særdeles vigtigt våben - og det er godt nyt for nordjyderne og knapt så godt nyt for modstanderne, siger ekspert Lars Rasmussen.

Eksperten fremhæver det bare 22-årige stortalent, Thomas Arnoldsen, der, efter en svær start i den stjernebesatte danske klub, for alvor er på vej tilbage i fuldt vigør.

Det har han sådan set bevist over de seneste uger - og præstationen peakede ved gårsdagens pokalsemifinale mod Bjerringbro-Silkeborg, hvor den danske bagspiller spillede en hovedrolle i den nordjyske sejr, der kom i hus efter forlænget spilletid.

- Thomas Arnoldsens comeback er utrolig godt nyt for Aalborg Håndbold og dårligt nyt for alle andre hold - sagt med et glimt i øjet. Når han først svinger sig op på sit topniveau, så har han ikke bare landsholdsklasse men verdensklasse, og det er på trods af, at han ikke er særlig gammel eller rutineret - endnu. Jeg spår ham én af de største karrierer, hvis han kan holde sig skadefri. Der er SÅ meget potentiale i den knægt, siger ekspert Lars Rasmussen til HBOLD.dk.

- Han har en power, en fysik og en vilje, der slår de flestes. Han hakker fire bolde ind i semifinalen og laver en enkelt assist. Han er en afgørende brik i Aalborg-puslespillet, og han bringer så meget kvalitet ind i den bagkæde, der allerede er stjernebesat med Mikkel Hansen, Alex Vlah, Mads Hoxer, og jeg kunne blive ved. Thomas Arnoldsen er sublim i assistspillet, han er stærk i gennembruddene, og så kan han også skyde ude bagfra: Han vil passe ind på ethvert hold.

- Comebacket af Thomas Arnoldsen får lige guldbarometret til at stige nogle procenter Aalborgs vej. Ikke bare senere i eftermiddag i søndagens pokalfinale men også i forhold til, at det danske mesterskab lige rundt om hjørnet skal afgøres. Og så skal det nævnes, at nordjyderne lige nu er inde i et heftigt kampprogram, hvor der også er vigtige Champions League-point på spil, og hvis Arnoldsen tager sig lige så fremagende ud over den kommende periode, som han har gjort over den seneste periode, så ser det godt ud for Aalborg, slutter Lars Rasmussen.

Pokalfinalen mellem Aalborg og GOG fløjtes op klokken 16.00.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER