Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ditte Hansen

HBC Nantes henter fransk landsholdsstjerne hjem

Klubben henter stregspilleren i den polske klub Kielce.

HBC Nantes kan meddele, at klubben har skrevet kontrakt med den franske landsholdsspiller Nicolas Tournat, som skifter fra den polske klub Kielce. Tournat har underskrevet en kontrakt for tre sæsoner, gældende fra sommeren 2024 til 2027.

Den 30-årige europamester vender dermed tilbage til Nantes, fire år efter at have afsluttet sin første periode i klubben.

“Jeg er super glad. At vende tilbage til Nantes er ren glæde og spænding. Jeg vender tilbage med andre ansvarsområder og en vindende mentalitet. Jeg ønsker at bidrage til dette hold med min erfaring og min vindermentalitet for at hjælpe klubben med at nå sine mål.”, udtaler Tournat til klubbens hjemmeside.

Klubbens præsident, Gaël Pelletier, deler ligeledes begejstringen over kontrakten: 

“Vi byder Nico velkommen tilbage med stor entusiasme. Som 30-årig vender han tilbage til de violette med sin fulde styrke og en helt ny status: en olympisk mester, der er blevet en af de bedste i verden på sin position. Hans talent, erfaring og karakter vil være uvurderlige for at opnå nye titler. Vi er glade for at have Nico tilbage fra næste år og for de kommende tre sæsoner.”

Nicolas Tournat har i alt 96 landskampe for Frankrig.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER