Ditte Hansen

Ikast-fløj skifter til HØJ Elite

Venstrefløjen Trine Mortensen vender hjem til til barndomsklubben HØJ Elite

Fra sommeren 2024 vil den lynhurtige og træfsikre venstre fløj Trine Mortensen være at finde på holdkortet i HØJ Elitehåndbold. Trine har indgået en 2-årig kontrakt med HØJ Elite og flytter dermed tilbage til barndomsklubben, som hun forlod tilbage i 2015.

Træner Anders Krogh siger om tilgangen, på klubbens hjemmeside: 

”Trine, som er tidligere HØJ-pige fra den succesfulde DM-guldårgang, behøver nok ingen nærmere præsentation. Men hvis vi skal sætte nogle ord på nogle af Trines kvaliteter, så er det: stærk kontraspiller, solid i forsvaret og en dygtig afslutter med et stort skudrepertoire. Netop disse kvaliteter kastede en landsholdsudtagelse af sig i september 2022 efter succesfulde år i Sävehof og Ikast”.

Trine er i øjeblikket en del af ligamandskabet i Ikast Håndbold, hvor hun kom til i sommeren 2022 fra den svenske topklub IK Sävehof, som hun vandt det svenske mesterskab med i sæsonen 2021-2022. Med både Sävehof og Ikast har Trine spillet Champions League, og det er altså en spiller fra en meget høj hylde, der nu kommer til HØJ Elite.

Trine siger selv: 

”Efter 5 spændende år i hhv. Sverige og Jylland er det tid til at komme hjem til familie og venner. Mit ambitionsniveau er dog fortsat højt, så da min barndoms- og hjerteklub HØJ tog kontakt, var beslutningen om at spille i klubben ikke svær. HØJ har klaret sig flot i 1. division og har store ambitioner, og sammen med holdet håber jeg med mine erfaringer og kompetencer at kunne bidrage til den gode udvikling. Jeg glæder mig meget til at være en del af det gode klubfællesskab”.
 
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER