Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Nikolaj Jensen

Jesper Jensen, guldfejring og dansesko?

I disse minutter er de nu dobbelte danske mestre fra Team Esbjerg på vej tværs over landet for at fejre, at holdet lørdag eftermiddag hjemtog det danske mesterskab. Men hvordan ser det egentlig ud med festplanerne sådan en lørdag aften?

SPAR NORD BOXEN (NYKØBING FALSTER, HBOLD.DK): Det er der naturligvis ingen andre end chefen selv, Jesper Jensen, der kan svare på.

Efter en sæson, hvor Team Esbjerg er gået ubesejret igennem grundspillet og slutspillet, så skulle man mene, at det var på sin plads med et brag af en fest til den lyse morgen. 

Men, men, men: Team Esbjerg er langt fra færdige med at jagte titler. Allerede om en uge spiller holdet Final 4 i Champions League, og det er noget, som kan ligge en lille dæmper på aftenen og nattens festivas, siger cheftræneren:

- Det er ligesom alt andet i vores gruppe. Det styrer spillerne selv. De er lige så voksne, som jeg er, nogen af dem mere end mig, smiler Jesper Jensen til HBOLD.DK og fortsætter:

- Men alle ting skal fejres, når man vinder noget. Men det er klart, at vi skal ikke samles op klokken 4.30 i morgen tidlig på torvet i Esbjerg ovenpå en kæmpe dødsdruk.

- Det handler om ikke at være fornuftig men huske på, at vi har en stor weekend næste weekend. Men ja, vi skal da fejres vores mesterskab, og der er også nogen, der skal have danseskoene på, slutter Jesper Jensen.

Bagspiller Michala Møller satser da også på, at det bliver til nogle hyggelige timer hjem i bussen til Esbjerg:

- Der er en lang bustur hjem, hvor vi skal hygge os - og lidt i Esbjerg når vi kommer tilbage. Vi får en god fejring, men det er klart, at vi har en vigtig weekend forude, så det bliver ikke Team Esbjerg på slap line, men vi skal være stolte og have lov til at fejre, at vi er blevet dansk mester, smiler hun. 

Hun bakkes op af stjernen Henny Reistad, der efter et ølbad i omklædningsrummet var i vældig godt humør:

- Jeg synes, det er lige, som det skal være. Der er god stemning og masser at drikke, så vi skal nok hygge os, siger hun.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER