Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Jesper Jensen: Vi havde nærmest afgjort kampen i 1. halvleg

De danske mestre fra Team Esbjerg hentede lørdag eftermiddag to vigtigt point til deres europæiske konto.

På hjemmebane tørnede Jesper Jensens tropper sammen med det slovenske tophold Krim Mercator Ljubljana, da de to mandskaber krydsede klinger i 13. spillerunde i EHF Champions League Women.

I Blue Water Dokken fik sydvestjyderne deres revanche fra det omvendte opgør, da det blev til en overbevisende sejr på 29-21.

Se kampen i tal HER

”Mange ting gik godt i dag, især 1. halvleg, hvor vi næsten havde afgjort kampen med en 12-måls føring. Men Krim viste et stort hjerte og kæmpede hele kampen igennem, og de formåede at komme tilbage, da vi var lidt rystede midt i 2. halvleg, men heldigvis for os havde vi en massiv føring, som var nok til at få de to point”, sagde Jesper Jensen til EHF efter opgøret.

Team Esbjerg kan allerede sikre sig den direkte billet til kvartfinalerne senere i dag – det kræver dog et nederlag til Ikast Håndbold i deres opgør mod Metz Handball.

Esbjergensernes næste europæiske opgave er på søndag, hvor de på udebane støder sammen med CS Rapid Bucuresti.