Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jeppe Nielsen

Juri Knorr: "Nu er foden allerede i stykker, så jeg kan lige så godt fortsætte"

Den kommende Aalborg-spiller Juri Knorr satte et afgørende præg på Rhein-Neckar Löwens 32-27 sejr over THW Kiel i sæsonåbningen

I første halvleg blev Knorr ramt af en skade, da han gled på en glat bane, som var en konsekvens af de høje temperaturer i hallen. Han måtte behandles for sin skade, men vendte stærkt tilbage til kampen i anden halvleg.

Knorr, der for nylig vandt sølv med det tyske landshold ved OL, forklarede, at han var nødt til at fortsætte trods smerten: "Nu er foden allerede i stykker, så jeg kan lige så godt fortsætte," sagde Knorr til bild.de. Selvom han mærkede skaden, ser det ikke ud til at være af en længerevarende karakter.

Efter pausen leverede Knorr, trods skaden, en imponerende indsats, hvor han scorede tre mål, herunder det vigtige mål til 29-25, der var med til at sikre sejren. Han var også medvirkende til at få sat de nye spillere, Sebastian Heymann og Ivan Martinovic, godt op. De fandt hurtigt deres rytme og bidrog væsentligt til det gode spil, som sikrede Knorr og Rhein-Neckar Löwen sejren.

Efter kampen blev det også officielt bekræftet, at Knorr vil forlade Rhein-Neckar Löwen ved sæsonens afslutning for at tilslutte sig Aalborg Håndbold. Knorr ser frem til udfordringerne i sin nye klub og håber at kunne bidrage til Aalborgs jagt på både det danske mesterskab og Champions League-titlen. "Jeg er meget glad og stolt over at blive en del af en klub med stor historie og ambitioner," afsluttede Knorr ifølge handball-world.news.