Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ditte Hansen

Landin efter Kiel-nederlag: Med kun tre og en halv bagspillere bliver det rigtig svært

THW Kiel kom ned på jorden igen efter gårsdagens nederlag til Melsungen i Bundesligaen.

THW Kiel måtte se sig slået af MT Melsungen med 21-25 (8-15) i fjerde spillerunde af Bundesligaen.

Efter en imponerende femmålssejr over SC Magdeburg i sidste runde var forventningerne høje, men Kiel-mandskabet, der manglede centrale spillere som Harald Reinkind, Nikola Bilyk og Elias Ellefsen á Skipagötu, kunne ikke leve op til presset.

Kampens første halvleg var præget af flere fejl, og zebraerne var hele syv mål bagud ved pausen. Den danske OL-guldvinder og Kiel-fløj, Magnus Landin, udtalte følgende efter kampen til klubbens hjemmeside:

"Med kun tre og en halv bagspillere bliver det rigtig svært mod to så stærke, svære modstandere i træk. Jeg synes, at vi, trods nederlaget, kan være lidt stolte af vores anden halvleg."

Topscorer for THW Kiel blev Emil Madsen, der scorede syv mål, mens Aaron Mensing bidrog med fem scoringer for udeholdet.