Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Mona Larsen

Landstræner begrunder fravalg af profiler

Tidligere på dagen satte landstræner Nikolaj Jacobsen navne på 18 spillere, som er udtaget til landsholdets OL-testkampe i maj. Dem der skildre sig mest ud, var især en fravalgt spiller.

En af de fravalgte spillere, som sprænger i øjnene, er Mikkel Hansen. ”Mikkel er lige kommet tilbage efter en skade, og han har kun lige spillet to kampe nu her,” siger Nikolaj Jacobsen til sport tv2.dk. Landstræneren er godt klar over, at mange klubhold står overfor en hård periode – især danske Aalborg Håndbold med Champions League også. Nikolaj Jacobsen har derfor valgt at give Mikkel tid til at komme sig ovenpå sin lyskenskade. Han uddyber yderligere ”det her bliver også en hård samling med fem træninger og to hårde kampe.”

Landstræneren bliver i den sammenhæng også spurgt ind til, hvad Mikkel Hansen skal gøre for at komme med til OL. ”Hans spillemæssige kvaliteter tror jeg, at vi alle sammen kender til,” og han håber på, at han kan holde sig skadesfri og spille noget godt håndbold for Aalborg. ”Jeg er ikke nervøs for det, som Mikkel kan bidrage på håndboldbanen,” siger han.

Og netop det, har Mikkel Hansen været ude og sige, at det er det vigtigste for ham. ”Det, der fylder lige allermest hos mig, det er at spille håndbold,” siger han til tv2 sport. Han meddelte for kort tid siden, at han vælger at lægge skoene på hylden efter sommeren. Men han har mere fokus på at kunne nyde de sidste måneder.

Se den komplette oversigt over de 18 spillere, som skal være med til samlingen her. Landsholdet samles mandag d. 6. maj og spiller mod Norge og Kroatien i den følgende weekend. (Begge kampe vises på TV 2 og TV 2 Play)

I slutningen af juni er den sidste landsholdssamling inden OL, og derefter bliver den endelige trup til OL udtaget. 
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER