Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Lasse Folkmann: Vi er voldsomt trætte af at vi ikke får point med hjem

SønderjyskE Herrehåndbold var lørdag eftermiddag tæt på at rejse hjem med point fra det midtjyske.

På udebane tørnede Rasmus Vandbæks tropper sammen med ligakonkurrenterne fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, da de to mandskaber krydsede klinger i 21. spillerunde i Herreligaen.

I JYSK Arena i Silkeborg gav de gæstende sønderjyder hjemmeholdet kamp til stregen, men de måtte efter 60 minutters spil indse, at de måtte rejse tomhændet hjem.

Bjerringbro-Silkeborg Håndbold kunne ved slutsignalet glæde sig over en sejr på 26-25 efter at have været foran med 14-12 ved pausen.

Se kampen i tal HER

”Det var en meget tæt kamp. Vi starter rigtig god, men fra minut 10 til 20 er vi ikke helt skarpe nok når vi har bolden… Resten af kampen spiller vi rigtig godt og kommer også til mange store chancer. Vi har generelt svært ved at score på hjemmeholdets keeper, Mikkel Løvkvist som står en fremragende kamp. Han napper blandt andet 3 af 4 straffekast… Defensivt står vi fremragende og Kasper Larsen på kassen spiller en solid kamp… Så alt i alt er præstationen godkendt, men vi er voldsomt trætte af at vi ikke fik point med hjem i dag”, sagde SønderjyskE-assistenten Lasse Folkmann til klubbens hjemmeside efter kampen.

Sønderjydernes næste ligaopgave er først den 24. februar, hvor de på hjemmebane støder sammen med Lemvig-Thyborøn Håndbold.