Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Lukas Jørgensen

Lukas Jørgensen er en professionel dansk håndboldspiller, der spiller for den danske ligaklub GOG. Han spiller positionen som stregspiller, og han regnes for at være et af de mest lovende navne i dansk håndbold i fremtiden. Noget der også sikrede ham en plads i den VM-trup, landstræner Nikolaj Jørgensen udtog i december 2022. Det var Lukas Jørgensens første slutrunde-udtagelse nogensinde.

Lukas Jørgensen er født den 31. marts 1999. Han startede sin ungdomskarriere i Roskilde, inden turen gik videre til Oure Kostgymnasium og senere GOG.

Fakta:
Fulde navn: Lukas Jørgensen
Født: 31. marts 1999
Højde: 193 centimeter
Vægt: 109 kilo
Position: Stregspiller
Klub: GOG
Trøjenummer: 14
Tidligere klubber: Roskilde, Oure og Aarhus Håndbold
Første landsholdsudtagelse: VM 2023

Lukas Jørgensen Håndboldspiller

Lukas Jørgensen er professionel håndboldspiller i GOG. Han spiller positionen som stregspiller, og i 2022 vandt han det danske mesterskab med sin fynske klub. I december 2023 blev han som en af de mest lovende spillere i ligaen udtaget til VM-slutrunden for Danmark i Polen og Sverige.

Lukas Jørgensen havde sine ungdomsår i Roskilde Håndbold, inden turen gik videre mod nye eventyr på Fyn.

Lukas Jørgensen GOG

Lukas Jørgensen er stregspiller i den fynske klub GOG. Her kom han til i 2018, inden han året efter skiftede til Aarhus Håndbold. Her nåede han at være i to sæsoner, inden turen gik tilbage mod Fyn og GOG i 2021.

Efter comebacket har Lukas Jørgensen markeret sig som en af ligaens bedste stregspillere, og det var med til at få ham udtaget til VM-slutrunden i 2023. Lukas Jørgensen var desuden del af det GOG-mandskab, der i 2022 vandt DM efter tre forrygende finaler mod Aalborg Håndbold.

Lukas Jørgensen har været del af Oure Kostgymnasium, og dermed har han også spillet ungdomshåndbold i GOG-rækkerne udover tiden i Roskilde. Kilde

Lukas Jørgensen Alder

Lukas Jørgensen er født den 31. marts 1999

Lukas Jørgensen Kæreste

Lukas Jørgensen er ikke aktuelt i noget forhold, når man kigger på hans sociale profiler på Facebook og Instagram. Søgningerne på Google efter “Lukas Jørgensen Kæreste” er steget voldsomt i takt med hans fremadstormende karriere i GOG og hans udtagelse til VM-landsholdet 2023.

Lukas Jørgensen VM

I december 2022 blev Lukas Jørgensen udtaget til sit første store mesterskab i rødt og hvidt. Det skete da landstræner Nikolaj Jacobsen udtog ham til VM-slutrunden i Polen og Sverige. Udtagelsen fik Lukas Jørgensen på en lidt speciel måde, det har han fortalt i et interview med TV2 Fyn.

“Jeg sidder hjemme i sofaen og passer mig selv, da Simon (red. Pytlick) skriver, hvad mit telefonnummer er. Jeg begynder selvfølgelig straks at overveje, hvad Simon skulle bruge det til. Ganske kort efter ringer Nikolaj Jacobsen så, og fortæller mig de glædelige nyheder. At jeg er udtaget til VM-truppen.” Link

Lukas Jørgensen Landsholdet

Lukas Jørgensen kom for alvor ind omkring det danske A-landshold fra starten af 2023, da han blev udtaget til sin første VM-slutrunde. Lukas Jørgensen var del af en landsholdstrup med fire debutanter. Udover ham selv var også Simon Pytlick, Lasse Møller og Mads Hoxer med.

Allerede fra start var der forventninger hos landstræner Nikolaj Jacobsen:

“Det samme som ved de andre. Selvfølgelig er der da nogen, der skal trække et større læs, men alle fire er udtaget, fordi de har nogle store kvaliteter, og de er helt berettiget med. Så jeg har store forventninger til alle fire.” Link

Lukas Jørgensen Højde

Lukas Jørgensen er i omegnen af 193 centimeter høj. Det giver ham en styrke inde på positionen som stregspiller, hvor det er en god ide at have højden med sig, så mange kan fange svære indspil og gøre sig fleksibel overfor medspillerne. Det tillader også at han kan bruge kroppen til at flytte rundt med modspillerne.

Lukas Jørgensen Vægt

Som stregspiller skal man gerne være robust, og det er Lukas Jørgensen med sine omkring 109 kilo. Fysikken er helt afgørende, når han skal flytte rundt på sine modspillere, og netop fysikken er noget af det vigtigste som stregspiller, da man skal kunne tage imod en del tæv på den position.

Lukas Jørgensen Landsholdsdebut

Lukas Jørgensen kunne se frem til både landsholds- og slutrundedebut, da han blev udtaget til VM-slutrunden i 2023 i Sverige og Polen.

Lukas Jørgensen Instagram

Lukas Jørgensen er aktiv på Instagram under brugernavnet lukas_j_rgensen

I sin bio står han som sportsudøver mens han har tagget GOG’s officielle Instagramkonto, Asics og CHJ Management, der repræsenterer en del sportsfolk.

Lukas Jørgensen deler på Instagram billeder fra håndboldbanen, men han deler også private billeder som eksempelvis feriebilleder. Op til VM i 2023 havde han lige under 2000 følgere, men den del stiger som oftest, når man er inde omkring landsholdet ved en slutrunde. Link

Lukas Jørgensen Aarhus

Lukas Jørgensen kom til GOG i 2018, men efter et år gik turen videre til Aarhus Håndbold. Her skulle han have mere erfaring og mere spilletid, og det fik han. Tiden i Aarhus var med til at modne Lukas Jørgensen markant som håndboldspiller og give ham værdifulde minutter.

Det gav pote, da han i 2021 vendte tilbage til GOG. Her spillede han fremragende fra start, og særligt i 2022/23-sæsonen bed han sig fast som en af ligaens bedste spillere. Noget der også var med til at sikre ham en VM-udtagelse til slutrunden i Sverige og Polen 2023.

Lukas Jørgensen Comeback

Lukas Jørgensen kom tilbage til GOG efter to år i Aarhus Håndbold. SKiftet blev annonceret 12. Maj 2021, og det var til stor glæde for hovedpersonen selv:

“Det er jeg rigtig glad for. GOG er en klub, jeg har rigtig mange følelser for efter mine mange år i klubben, da jeg gik på Oure. Så det er et skifte, jeg er rigtig glad for. GOG har udviklet sig meget, de to år jeg har været væk. Så det bliver utrolig spændende, og det ser jeg meget frem til.”

Lukas Jørgensen DM

Lukas Jørgensen var en del af det GOG-hold, der i 2022 vandt DM efter tre spændende og intense finaler mod Aalborg Håndbold.

Lukas Jørgensen Champions League

Lukas Jørgensen har udover store kampe i den danske liga også optrådt i Champions League. Han fik sit helt store CL-gennembrud i 2022/23-sæsonen, hvor han var en vigtig del af den store succes, fynboerne oplevede i turneringen.

Videoer:

 

 

 


 


Lukas Jørgensen
Stregspiller
Født: 31.03.1999
Højde: 193 cm

 

SæsonHoldTurneringKampeMål
2023/2024Flensburg-HandewittBundesliga34106
2023/2024Flensburg-HandewittDHB-Pokal47
2022/2023DanmarkVM 2023922
2022/2023GOG
Håndbold
Herre Ligaen26141
2021/2022GOG HåndboldHerre Ligaen3974
2020/2021Århus HåndboldHerre Ligaen2692
2019/2020Orlen Wisla PlocGOGPrimo Tours  League5 
2018/2019GOGHerre Håndbold League1912

 


 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER