Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Mathias Bitsch vender hjem med øjeblikkelig virkning

  Vi er begejstrede for at meddele, at højrebacken Mathias Bitsch vender hjem og indgår i truppen resten af sæsonen. Han kommer tilbage til det østjyske efter et ophold hos GWD Minden i Tyskland, hvor han var i gang med sin 2. sæson.

Mathias var en del af SAH i sæsonen 21/22. Dengang imponerede han med at være én af holdets topscorere og var derfor også en af profilerne, der sikrede, at SAH endte på en 4. plads i ligaen.

Direktør, Mads Lind, udtaler om skiftet:

– Vi er meget glade for at kunne byde Mathias velkommen tilbage til SAH. Snart bliver det afgjort, hvem der kommer i slutspillet, og vi er derfor nødt til at agere og sikre flere kræfter med kvalitet, så vi er mindre sårbare over for sæsonens mange skader. Mathias bringer en masse energi og uforudsigelighed til holdet og – som mange vil huske ham for – en evne til at score en masse mål.

 

Mathias Bitsch glæder sig også til at vende hjem til den danske liga igen:

– Jeg glæder mig til at komme hjem i gode, vante rammer til en spillestil, man kender. Jeg har et godt kendskab til klubben og kender mange af spillerne og Nick fra dengang, jeg spillede for SAH. Derfor er mine forventninger også, at jeg glider markant nemmere ind i truppen, hvilket også bliver afgørende, når jeg kommer for at hjælpe holdet resten af sæsonen. Ellers håber jeg bare på at kunne bidrage med en masse skudkraft ude bagfra og noget tempofyldt håndbold.

 

Mathias Bitsch starter træningen op i SAH fra mandag d. 19 februar, og er spilleberettiget til kampen mod Aalborg.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER