Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Mathias Gidsel: "Selvom kroppen ikke er hundrede procent, er hovedet det"

I weekenden spilles EHF Finals, hvor Füchse Berlin skal forsøge at forsvare titlen.

Füchse Berlin har haft en vild sæson, selvom de endnu ikke har vundet nogen titler. Efter at have kvalificeret sig til Champions League for første gang i 11 år, skal de nu forsøge at forsvare EHF European League-titlen i den kommende weekend. Og det er et Berlin-hold med masser af selvtillid og tro på egne evner, der drager mod Barclays Arena i Hamborg, hvor de lørdag spiller semifinale kl. 18:00 mod Rhein-Neckar Löwen. 

"Udgangspunktet kunne ikke være bedre. Vi har meget, meget medvind og mange, mange positive følelser med os," udtaler cheftræner Jaron Siewert til Berliner Zeitung. Han er dog bevidst om, at træerne ikke vokser ind i himlen og for nylig, da DHB-pokalen skulle uddeles, endte netop Berlin på en fjerdeplads:

"Man har brug for to kampe på superniveau. Det ville være noget skidt, hvis vi ikke leverer en god præstation i semifinalen og derefter kun spiller om tredjepladsen," uddyber Siewert yderligere. 

Den danske stjerne, Mathias Gidsel, sætter også nogle ord på, hvad der venter Berlin i den kommende weekend: 

"Det er virkelig fire topmandskaber i år," siger han og forklarer, at sæsonen har været lang og hård for Berlin-spillerne: 

"Selvom kroppen ikke er hundrede procent, er hovedet det," siger han til Berliner Zeitung og Jaron Siewert stemmer i: 

"Nogle spillere er allerede på grænsen, hvad angår deres energireserver."

Füchse Berlin møder Rhein-Neckar Löwen i semifinalen. Den anden semifinale spilles lørdag kl. 15:00, hvor SG Flensburg-Handewitt skal møde de rumænske mestre fra Dinamo Bukarest. 
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER