Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Mathias Gidsel slår vild rekord

Med sine 7 mål i lørdagens kamp mod Hannover slog Mathias Gidsel den 23 år gamle mål-rekord for én sæson i Bundesligaen.

Mathias Gidsel er som regel god for mange mål og denne sæson i Bundesligaen har ikke været nogen undtagelse. 

I lørdagens kamp mod Hannover kunne Gidsel hjælpe sit hold til en Champions League-billet med syv scoringer fra venstrehånden. Det fik ham op på 255 mål i denne sæson, hvilket har gjort ham til Bundesliga-topscorer - og nu rekordholder - i åbent spil. 

Rekorden fra 2001 tilhørte Kyung-Shin Yoon, der i åbent spil scorede 248 mål i sæsonen 2000/2001. Sydkoreaneren spillede dengang for VfL Gummersbach og indtil nu har ingen slået rekorden. 

Mathias Gidsel skyder ikke straffekast for Füchse Berlin, så hans 255 mål er scoret i åbent spil, hvilket blot gør det endnu mere imponerende. Den endelige Bundesliga topscorer-titel er dog ikke sikker endnu, da schweizeren Manuel Zehnder ligger to mål foran Gidsel på nuværende tidspunkt, hvor de 87 af dem dog er scoret på straffekast. 

Den 25-årige danske stjerne har haft en vild sæson, da han også blev kåret som verdens bedste håndboldspiller og nu har været med til at kvalificere Füchse Berlin til Champions League for første gang i 11 år. Han tager det dog selv rimelig stille og roligt: 

"Det betyder altid meget, når man har mulighed for at skrive historie – det kan man se tilbage på om 15 år. Men jeg tænker ikke så meget over rekorder, det er ikke mit fokus," har han udtalt til Bild.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER