Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jeanette Hedegård Jespersen

Mikkel Hansen tæt på comeback

I lørdagens kamp mellem Aalborg Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg Håndbold er Mikkel Hansen stadig ikke at finde på holdkortet. Der skulle dog ikke gå længe, før stjernen igen kan iklæde sig den røde Aalborg-trøje.

Siden starten af marts har Mikkel Hansen ikke spillet en håndboldkamp grundet lyskeproblemer. Udsigterne er dog, at der snart laves om på det. 

“Jeg er ikke langt fra. Så meget kan jeg sige. Vi har prioriteret, at jeg får lidt flere haltræninger på fuld damp ligesom alle andre, så jeg måske får en fire-fem træninger, hvor der er fuld blæs på, og så ser vi, hvordan det udvikler sig. Og det har reageret rigtig fint indtil videre," udtaler Hansen til TV 2 Sport. 

Den 36-årige venstre back tilføjer, at han godt kunne have spillet lørdagens kamp mod BSH, men at man ikke vil risikere at forhaste noget, som kan ende ud i, at skaden går op igen eller forværres. 

Mikkel Hansen er igang med sin sidste sæson i karrieren, da han for nyligt meddelte sit kommende karrierestop. Aalborg kæmper stadig med om både DM-guldet og Champions League-titlen, så der venter masser af spændende kampe forude for Mikkel Hansen og co i den resterende del af sæsonen. 
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER