Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

NFH sikrer avancement i Champions League

Uanset hvordan det går i DM-finalerne, er NFH sikret nogle meget spændende kampe i den kommende sæson.

Falster-klubben har haft mange op- og nedture den seneste tid. Først helt i kulkælderen og så helt oppe at flyve og nu har de endnu en stor ting at glæde sig over; Danmark har nemlig fået tildelt to faste pladser i Champions League, hvoraf den ene går til Team Esbjerg og den anden til Nykøbing Falster. Det skyldes, at Team Esbjerg, med sin samlede sejr i grundspillet, allerede var sikret før de kvalificerede sig til DM-finalen og dermed går pladsen til Nykøbing uanset om de vinder DM-finalerne eller ej. 

Derudover kan vinderen af bronzekampen søge om en plads i Champions League og netop derfor er kampen om tredjepladsen også enormt vigtig.

Der er naturligvis god stemning i NFH, der kan være godt tilfredse med sæsonens afslutning:

“Det er fantastisk. Det er intet mindre end fantastisk. Det er jo det, vi har gået og drømt om længe – at vi skulle spille Champions League igen," siger NFH-direktør, Kenneth Sahlholdt, til TV2 Sport. 

Nykøbing Falster Håndbold spillede Champions League tilbage i sæsonen 2017/2018, men hjemmekampene foregik den gang i Næstved og derfor er det første gang nogensinde, at der skal spilles Champions League på Falster.
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER