Nick Rasmussen: Vi taber jo, fordi Aalborg er et tophold

Skanderborg AGF Håndbold var fredag aften på en svær opgave i Herreligaen.

Det østjyske mandskab var her rejst en tur til Nordjylland, hvor Aalborg Håndbold ventede.

Det krævede her en toppræstation, hvis de skulle have point med hjem i bussen.

Fredag aften var hjemmeholdet fra Aalborg Håndbold dog for stærke på dagen, hvorfor de kunne sætte en sikker sejr på 31-22 ind på kontoen.

Efter opgøret, så kunne en afklaret Nick Rasmussen gøre status.

Han siger følgende til klubbens hjemmeside:

“Vi taber jo, fordi Aalborg er et tophold. Jeg synes egentlig, at vores defensiv var god gennem hele kampen. 32 mål er måske lige i overkanten, men de har så meget individuel kvalitet, at det er svært at lukke ned for dem.Vi spiller egentlig en fin første halvleg, hvor vi laver 12 mål og tilspiller os fint med chancer. Vores 7 mod 6 lykkes også godt. Jeg er tilfreds med vores defensiv gennem hele kampen, men jeg mangler lidt, at vi er bedre til at eksekvere og score nogle flere mål. Til sidst vil jeg gerne rose Magnus Vejsgaard for hans indhop. Det er rigtig flot at komme ind i anden halvleg og score 3/3 på en verdensklasse målmand som Niklas Landin.”