Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Nordsjælland Håndbold præsenterer ny assistenttræner

Laurids Søgaard suppleres af 27-årige Christoffer Zinck på bænken, når Nordsjælland Håndbold går på banen i den kommende sæson.

Christoffer Zinck kommer fra en stilling som akademichef på SHEA (Skanderborg Håndbold Elite Akademi) og har desuden også et ophold på Oure og i GOG med i bagagen. På trods af sine 27 år, har Christoffer Zinck dermed masser af erfaring med talentudvikling.

Nordsjælland Håndbolds sportschef, Jørn Blom, forklarer på klubbens hjemmeside, at netop erfaringen med talentudvikling har været vigtig i forbindelse med klubbens rekruttering af ny assistenttræner. Han ser et godt match både på det håndboldfaglige og i talentudviklingen, mellem Zinck og Søgaard, der fremover skal styre slagets gang på bænken.

Laurids Søgaard er også rigtig glad for, at aftalen er faldet på plads:

“Jeg er helt overbevist om, at Christoffers gode håndboldhoved kommer til at være et væsentligt bidrag til både mig selv og spillertruppen. Ydermere evner han at balancere rigtig fint mellem hans naturlige rolige gemyt og et mere energisk udtryk. Desuden kommer han til at have en vigtig rolle i at facilitere de unge spillere, i og omkring ligatruppen, med deres individuelle udvikling,” udtaler cheftræneren til klubbens hjemmeside.

Og hovedpersonen, Christoffer Zinck, sætter også selv lidt ord på sit kommende skifte:

“Jeg blev meget stolt og glad, da Laurids i sin tid ringede for at spørge. om jeg kunne tænke mig at blive en del af Nordsjælland Håndbold. Dels fordi, det for mig betyder ny udvikling, men mest af alt fordi jeg de sidste mange år har fulgt nøje med i, hvordan man har rykket miljøet omkring ligaholdet i en, i mine øjne, meget positiv retning.”

Det bliver spændende at følge med i Nordsjælland Håndbolds kommende sæson. 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER