Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Emilie Munkø Lindholdt

Norsk kommentator: "Den mest voldsomme kamp i norsk klubhåndbolds historie"

Der er stor spænding om det norske mesterskab, hvor den norske mester skal findes i en tredje og afgørende kamp onsdag kl. 18:15.

Opgøret står mellem Kolstad og Elverum, der leverede et fuldstændig vanvittigt drama i lørdagens anden finale. Første opgør vandt Kolstad 30-28 og Elverum løb så med sejren i anden finale, hvor der efter to gange forlænget spilletid, stod 41-40 på måltavlen i Elverums favør.

Den legendariske norske kommentator, Harald Bredeli, er stadig ikke kommet sig over lørdagens kamp i Terningen Arena:

"Det er den mest voldsomme kamp i norsk klubhåndbolds historie. Jeg er bange for, at det går lang tid, før vi oplever noget, der ligner det, der skete lørdag i Terningen. En ordinær kamp, fire gange forlænget spilletid og en straffekastkonkurrence er vel det eneste, der kan toppe det, der skete lørdag aften," siger Bredeli til topphandball.no

Han forklarer også, at der i Norge - ligesom i resten af Europa - er fuld smæk på sporten, hvor turneringer skal afgøres og titler skal vindes. Selvom der også spilles interessante fodboldkampe onsdag aften, så er det kampen mellem Kolstad og Elverum, der tager de største pladser i sportsmedierne.

Og hvis den erfarne kommentator skal udpege en favorit, så går den - ligesom før finalerne - på Kolstad:

“Elverum har lyst og ambitioner, men Børge Lund og Co. har opnået det, de skulle med at sikre sig en plads i EHF European League. For Kolstad handler det om så meget mere. Jeg mener, de er helt afhængige af en Champions League-plads næste sæson. Når ikke de største stjerner trådte frem i lørdags, da det skulle afgøres, må de kende deres besøgstid nu. Hvis de gennemfører kampen, som de har åbnet begge finalerne, har Elverum ingen chance," siger Bredeli. 

Så udover at finalekampen kommer til at afgøre det norske mesterskab, sikrer vinderen sig også en Champios League-billet til den kommende sæson. Kampen spilles onsdag kl. 18:15 i Kolstad Arena. Billetterne til den tredje finale blev udsolgt på rekordtid efter lørdagens drama. 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER