Ditte Hansen

Norsk storklub henter TTH-spiller med øjeblikkelig virkning

Kolstad er ramt af skader til flere etablerede profiler, hvorfor man nu henter en gardering i den danske liga

Kolstad har sikret sig norske Thomas Boilesen på en kontrakt frem til sæsonafslutningen, meddeler klubben onsdag. Boilesen skifter fra TTH Holstebro, hvor han har haft udfordringer med begrænset spilletid i en periode.

Boilesen udtrykker begejstring for muligheden for at blive en del af den norske klub,

"Det var Christian (Berge), der ringede til mig og spurgte, om jeg var interesseret. Det var jeg naturligvis - både for at få chancen for at blive en del af norsk håndbolds bedste træningsgruppe og for at få muligheden for at spille i Champions League. Med andre ord attraktiv både “hverdag og weekend”, siger han i en pressemeddelse på Kolstads hjemmeside.

Den storsatsende klub står i øjeblikket over for udfordringer med skader, særligt hos Magnus Rød, Gøran Søgard Johannessen og Magnus Langeland, som ifølge træner Stian Gomo, har medført overbelastning på Sander Sagosen og Simen Lyse. 

Med tilgangen af bagspilleren, fremhæver Gomo særligt nordmandens offensive kvaliteter,

“Han er god i vurderingsspillet. I Kolding kom det frem, da holdet spillede syv mod seks, og det gjorde de ret meget. Derudover er han en god duelspiller og har et godt skud.”, fortæller han.

Thomas Boilesen, der tidligere har spillet for Haslum, Drammen og KIF Kolding, har også optrådt på landsholdsniveau med otte scoringer på blot to kampe for de norske håndboldherrer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER