Ditte Hansen

Norsk topklub henter tidligere landsholdsspiller

Den norske topklub henter skudstærk nordmand, der inden jul blev fritstillet i Byåsen

Vipers Kristiansand forstærker truppen med øjeblikkelig virkning i form af Kjerstin Boge Solaas. Den talentfulde højreback blev løst fra sin kontrakt med Byåsen inden jul, og nu er hun klar til at bidrage for Vipers.

Kjerstin Boge Solaas er tilbage efter en periode med skader, og ser derfor nu frem til udfordringen der venter hos de forsvarende Champions League vindere,

“Først og fremmest er det utrolig spændende. Jeg er virkelig begejstret. Det er et stykke tid siden den sidste kamp, ​​jeg spillede, så jeg er lidt nervøs og kan næsten ikke vente med at stå i en kampsituation igen.”, udtaler hun til klubbens hjemmeside. 

Den 26-årige bagspiller er samtidig bekendt med, hvilken rolle der venter hende i en allerede stjernespækket Vipers-trup,

Min rolle bliver som tilføjelse til bagspillerne. Der er ekstremt mange gode spillere i Vipers Kristiansand, så det vil primært være nok at bidrage i korte perioder. Jeg vil naturligvis gerne spille meget, men jeg skal nok indse, at jeg er backup. Jeg kan rigtig godt lide at spille i forsvaret, jeg synes også, jeg har et godt skud, som jeg håber, jeg kan bruge.”, fortæller hun.

Klubben oplyser på hjemmesiden, at overgangen er blevet muliggjort via eksterne støtter, der har påtaget sig omkostningerne ved tilgangen af Kjerstin Boge Solaas.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER