Ditte Hansen

Officielt: Anders Eggers vender tilbage til Flensburg

Den danske landsholdslegende forlader KIF Kolding og Herreligaen for at blive assistenttræner i Tyskland

SG Flensburg-Handewitt præsenterer SG-legenden Anders Eggert som Mark Bults efterfølger. Danskeren kommer fra KIF Kolding, hvor han har været assistenttræner siden 2022, og skriver kontrakt med nordtyskerne for to år.

41-årige Eggert vender dermed tilbage til Flensburg i en ny rolle, hvor han sammen med Nicolej Krickau skal udgøre trænerteamet for de næste to sæsoner.

”Det er noget helt særligt for mig, at jeg kommer tilbage til Flensborg. SG har altid været en del af mig, og jeg følte mig stadig som en lille del af den. Det, at jeg nu har mulighed for at arbejde ordentligt for denne store klub igen, er meget specielt for mig. Jeg ser virkelig frem til at arbejde sammen med Nicolej og dette fantastiske team,” udtaler Anders Eggert i en pressemeddelse fra SG Flensburg-Handewitt.

Cheftræner Nicolej Krickau er meget glad for valget af sin nye assistenttræner.

"Jeg har kendt Anders hele mit liv. Vi kommer begge fra Brabrand og har nu mulighed for at arbejde sammen som trænerteam for den bedste klub. Det, at vi kender hinanden så godt i forvejen, og at vi har en god kemi, er en fordel,” siger Nicolej Krickau. - Det er selvfølgelig også en god historie for SG, at en legende kommer tilbage til Flensborg. Men det vigtigste er, at vi i Anders får en assistenttræner, som med sine kvaliteter er den rigtige for os. Jeg synes, vi begge supplerer hinanden meget godt, og jeg er sikker på, at han er mere end klar til at forbedre SG."

Tilbagekomsten af ​​hans tidligere holdkammerat er også et godt tegn for SG's administrerende direktør Holger Glandorf, 

“Anders kender og lever vores SGs værdier og visioner. For os som klub og vores fans er jeg meget glad for, at vi har formået at udfylde stillingen som assistenttræner med en sand SG-legende. Vi havde rigtig gode diskussioner og er overbeviste om, at han er den rigtige støtte for Nicolej. Jeg er derfor meget glad for, at han er tilbage i SG fra næste sæson.”, udtaler han i pressemeddelsen. 
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER