Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ditte Hansen

Officielt: BSH har cheftræneren på plads

Den midtjyske klub kan nu meddele, at man har sikret sig cheftræneren for de kommende tre sæsoner.

Simon Sørensen forbliver i BSH, hvor skifter han det midlertidige job som cheftræner ud med en permanent aftale for de kommende tre sæsoner.  

”Lige siden Simon kom til Bjerringbro-Silkeborg Håndbold i 2021, har vi set en potentiel cheftræner hos BSH. Det er vi gennem de senere år kun blevet endnu mere afklaret på,” siger direktør Jesper Schou i en pressemeddelse, og fortsætter,

”Vi kunne have udnævnt Simon som ny cheftræner efter sæsonens sidste kamp i Aalborg og have været trygge ved det. Simon fik også fra start at vide, at han stod stærkt. Vi har nu været igennem en grundig rekrutteringsproces, hvor mange kvalificerede kandidater fra både ind- og udland var på banen, men til sidst var Simon den bedste kandidat.”

Direktøren beskriver den nye cheftræner med følgende ord:

”Simon er trods sin unge alder en træner med stor erfaring, faglighed i top og gode menneskelige egenskaber, og så er han en træner med enormt stor dedikation til trænergerningen.”

Simon Sørensen ser frem til at fortsætte sit arbejde med både velkendte og nye navne på holdkortet.

”Først og fremmest har jeg været glad for den proces, jeg har været igennem med klubben efter sæsonen og frem til, at jeg fik tilbudt jobbet. Jeg synes, at det er en af de største og mest attraktive klubber, der er i Danmark, og det er en klub, som står på et stærkt fundament,” siger han.

”Der er et rigtig godt setup, en fantastisk hjemmebane i JYSK arena og ikke mindst en spændende trup i vente. Derudover har klubben selvfølgelig også en helt særlig betydning for mig qua min baggrund i Bjerringbro,” lyder det fra træneren.

”Drømmen er selvfølgelig at spille finaler og være med i toppen – og det kan vi kun selv gøre os fortjent til.” slutter Simon Sørensen.

Udnævnelsen af Simon Sørensen som cheftræner for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold betyder, at der skal findes en ny assistenttræner. Det arbejde er i fuld gang, og ledelsen håber, at der i løbet af kort tid kan sættes navn på Simon Sørensens makker på bænken.
 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER