Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Rasmus Vandbæk: Jeg er meget stolt af holdet

SønderjyskE Herrehåndbold hentede søndag eftermiddag to vigtige point til ligakontoen.

På udebane tørnede Rasmus Vandbæks tropper sammen med ligakonkurrenterne fra Skjern Håndbold, da de to mandskaber krydsede klinger i Herreligaen.

I Skjern Bank Arena var det sønderjyderne der var stærkest, da de efter 60 minutters spil kunne rejse hjem med en sejr på 28-23 (13-13).

Se kampen i tal HER

”Vi spiller en fantastisk flot kamp over hele linjen… Forsvaret dækker vildt godt op og så spiller vi meget koncentreret i angrebet… Alle spillere leverer det de skal i dag også selv om det kun er 5 minutter på banen… Jeg er meget stolt af holdet i dag og det skal spillerne også være efter en formidabel indsats”, sagde en meget tilfreds Rasmus Vandbæk til klubbens hjemmeside efter kampen.

Sønderjyderne skal i aktion igen på lørdag, hvor de på hjemmebane byder Mors-Thy Håndbold op til dans.