Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Ditte Hansen

REHH-profil før Mors-Thy: De spiller simpelthen frisk håndbold

Bagspilleren Marcus Mørk forventer en kamp med masser af fight og intensitet, når holdet møder Mors-Thy Håndbold søndag aften

I kampen om andenpladsen i slutspilspuljen forventes det, at hjemmebanen i Ribe Fritidscenter fyldes helt op søndag aften, . 

Der er flere fællestræk mellem mandskaberne: begge hold er ramt af skader til profiler, og begge hold har henholdsvis tabt til Aalborg og sejret over Bjerringbro-Silkeborg i slutspillet. 

Marcus Mørk er derfor også fuldt bevidst om, at REHH søndag kommer til at stå overfor et hold, der har fuld tro på tingene - og generelt har haft det gennem hele sæsonen. 

De knokler i forsvaret foran stærke målmænd - og løber en masse kontra. De går efter alle de hurtige mål. De har skader ligesom os - men så tager de små, hurtige talenter over. De spiller simpelthen frisk håndbold.”

“Vi spillede over hele linjen en flot kamp i Silkeborg. Vi spillede klogt og fightede helt vildt. Det er den indstilling, vi skal have med.”, siger han til klubbens hjemmeside.

REHH har en stærk hjemmebanestatistik mod netop Mors-Thy, hvilket skal blive spændende at se om de kan bibeholde, når de to mandskaber mødes søndag aften med kampstart kl.19.00.

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER