Ditte Hansen

Sagosen forlænger: Klubben håber at resten af stjernespillerne følger trop

Kolstad har kontraktforlængelsen med Sander Sagosen på plads, og det håber klubben kan have en positiv effekt på resten af mandskabet

Der var ingen tvivl, da superstjernen Sander Sagosen skulle underskrive en ny kontrakt med Kolstad.

Nu håber klubben så, at klubbens andre stjernespillere også vil forlænge kontrakterne. Heriblandt tidligere GOG- og Flensburg-spiller Gøran Johannessen. 

Johannssen mener da også, at fastholdelsen af Sander Sagosen er en stor faktor for hans overvejelser om fremtiden. Til spørgsmålet, om det har en betydning, svarer han følgende,

“- Ja absolut. Man er her primært på grund af det sportslige engagement. At Sander fortsætter betyder, at satsningen bliver god. Så afhænger det selvfølgelig af, om der er flere, der træffer det valg, som Sander har truffet”, i et interview med TV2 Norge. 

Gøran Johannesen fortæller yderligere, at han håber at få fremtiden på plads inden for den nærmeste fremtid, men at han endnu ikke har fået et konkret tilbud af den norske klub.

Det er dog ikke lykkedes Kolstad at holde på alle store profiler, eftersom højrebacken Magnus Rød forlader klubben til sommer til fordel for ungarnske Pick Szeged. 

Live - Sportsnyheder