Jan Skjødt Østergaard Pedersen

Sander Heieren: Jeg står med en tom følelse

For tredje gang på stribe og for 13. gang i sæsonen måtte håndboldherrerne fra TTH Holstebro gå fra banen med et nederlag.

På hjemmebane tørnede Arnór Atlasons tropper tirsdag aften sammen med ligakonkurrenterne fra Mors-Thy Håndbold, da de to mandskaber krydsede klinger i 22. spillerunde i Herreligaen.

I Gråkjær Arena var værterne ellers bedst i 1. halvleg, men i de sidste 30 minutter var de gæstende morsingboer stærkest og kunne efter 60 minutters spil rejse hjem med en sejr.

Mors-Thy Håndbold vandt opgøret med cifrene 35-34 efter at have været bagud med 16-18 ved pausen.

Se kampen i tal HER

TTH-keeperen Sander Heieren var en ærgerlig mand efter kampen. Han siger følgende til klubbens hjemmeside:

“Jeg står med en tom følelse… Vi spiller jo rigtig godt de første 25 minutter, men i 2. halvleg rammer vi ikke Mors-Thy i vores forsvar, og så mister vi kontrollen over kampen. Det er ikke godt nok, når man sammenligner med vores spil i 1. halvleg”

Holdets næste chance for point er på næste onsdag, hvor de på udebane støder sammen med Skanderborg AGF Håndbold.