Nico Gam

Silkeborg-Voel skriver kontrakt med talentfuld målmand

Silkeborg-Voel henter talentfuld målvogter

 Silkeborg-Voel KFUM A/S er glad for at meddele, at målvogteren Anna Vinther Veng, 24 år, skifter til klubben til sommer på en toårig kontrakt. Anna, der tidligere har repræsenteret både det danske U17- og U19-landshold, har de seneste år været en markant del af ligaoverraskelsen hos Skanderborg Håndbold.
 

Direktør i Silkeborg-Voel KFUM, Jakob Andreasen, udtaler sig om den kommende tilgang:
“Vi har de seneste par år været i dialog med Anna og er nu blevet enige om, at tiden er den rette til at tage næste skridt i hendes karriere. Anna har vist en stabil udvikling og besidder den rette indstilling og talent til at udvikle sig yderligere. Vi er ekstremt glade og stolte over, at det nu er lykkedes os at sikre os hendes underskrift for de kommende to sæsoner.”

Målvogter glæder sig
Anna Veng deler sin begejstring for det nye kapitel i sin karriere:
“Jeg har haft nogle fantastiske år i Skanderborg Håndbold, men jeg føler, at tiden er inde til at tage næste skridt. Silkeborg-Voel har gennem de seneste 10 år udviklet et væld af talenter og er i gang med at bygge op på ny. Det passer rigtig godt til min udvikling, så jeg synes, at skiftet er perfekt for mig. Jeg kommer til at savne Skanderborg, men ser også frem til at løbe på banen i JYSK arena og blive en del af det fællesskab, der er både på og uden for banen i Silkeborg.”
Silkeborg-Voel KFUM A/S byder Anna Veng velkommen og ser frem til hendes bidrag til holdet i de kommende sæsoner.

Pressemeddelelse fra Silkeborg-Voel KFUM.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER