Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jeanette Hedegård Jespersen

Simon Pytlick: Det vil være dumt at afskrive GOG

Den tidligere GOG-stjerne og nuværende Flensburg-Handewitt-spiller, Simon Pytlick, følger troligt med i barndomsklubbens kampe i slutspillet.

På trods af et travlt program i Bundesligaen, pokalturneringen og i European League forsøger Simon Pytlick og de andre tidligere GOG-spillere i Flensburg, Emil Jakobsen, Lasse Møller, Lukas Jørgensen, Kevin Møller og træner Nicolej Krickau, at følge med i GOGs kampe. 

”Vi er selvfølgelig interesseret i at følge med i, hvordan det går for GOG. For mange er det vores barndomsklub, så selvfølgelig har man jo en tanke på, hvordan det går. Men jeg er også et nyt sted nu, så er det jo heller ikke fordi, at alle tankerne ligger der. Men jeg kan jo ikke lade være med lige at se, hvordan det går. Også fordi mange af ens venner spiller der," udtaler Simon Pytlick til GOG's hjemmeside. 

De seneste to år har Pytlick været med til at vinde DM-guldet med den sydfynske klub, og han mener ikke, at det er urealistisk, at det scenarie skulle gentage sig for gulblusede: 

"Jeg tænker, at det ville være dumt at afskrive GOG på noget tidspunkt. Men man må også være realistisk og sige, at der er et Aalborg-hold, som ser utrolig godt ud. Men jeg kan ikke se nogen grund til, hvorfor GOG ikke skulle kunne tage en DM-titel igen i år. Det kommer selvfølgelig an på, hvordan de rammer dagen. Men jeg synes, at det er lidt en 50-50 om, hvem af de to hold, der kommer til at vinde guld," siger den 23-årige landsholdsstjerne. 

Han tilføjer, at det kan blive en ulempe for Aalborg, at de er favoritter til at tage DM-titlen, og at de tidligere har været plaget af den onde sydfynske ånd. 

Om det lykkes GOG at vinde DM-guldet for tredje år i træk må tiden vise. Næste udfordring for fynboerne er fredag aften mod Fredericia. 


 

Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER