Nico Gam

Skuffelsen lurede: Gidsel og Andersson reddede dagen

Efter uafgjort ved pausen var de danske stjerner Mathias Gidsel og Lasse Andersson med til at afværge en fiasko

Søndag eftermiddag skulle Füchse Berlin forsøge at revanchere sidste weekends skuffende resultat i Hannover. Efter en tæt første halvleg med en pausestilling på 13-13 kunne hovedstadsklubben trække fra efter pausen, og var sågar foran med hele 25-16 undervejs. Især Mathias Gidsel og Lasse Andersson havde en afgørende rolle i at Füchse Berlin afværgede endnu en skuffelse, idet danskerne begge blev noteret for 8 mål.

Füchse Berlins cheftræner Jaron Siewert var meget tilfreds med sit holds udtryk i anden halvleg.

“Vi brændte et par chancer, helt frie skud, tekniske fejl - og så var det pludselig uafgjort ved pausen. Men vi kom ud af pausen med ekstra energi, og det var jeg glad for. Vi var superengagerede og kompakte med en meget stærk målmand”, siger Siewert til klubbens hjemmeside.

Med sejren har Füchse Berlin seks point ud af otte mulige og befinder sig på Bundesligaens 5. plads efter de første fire runder.