Nico Gam

Sønderjyske henter TMS-fløj med øjeblikkelig virkning

SønderjyskE Herrehåndbold henter Pelle Schilling

SønderjyskE Herrehåndbold har med øjeblikkelig virkning skrevet kontrakt for resten af sæsonen med fløjspilleren, Pelle Schilling.

Pelle Schilling er hentet, som midlertidig afløser for Tobias Møller, som er på barsel resten af sæsonen.

Kontrakten er kommet i stand via en økonomisk håndsrækning fra Støtteforeningen for SønderjyskE Herrehåndbold. Støtteforeningen for SønderjyskE Herrehåndbold hentede også målmanden, Julius Sten, til klubben og endnu engang hjælper de SønderjyskE Herrehåndbold med at holde det sportslige niveau, ved tilgangen af Pelle Schilling.

– Jeg ønsker at udtrykke min tak til Støtteforeningen for SønderjyskE Herrehåndbold for deres uvurderlige støtte. Deres positive tilgang og vilje til at give en hjælpende hånd har været afgørende for at styrke og forbedre vores hold. En fantastisk opbakning, siger sportsmanager Thomas Mogensen.

Pelle Schilling har tidligere spillet TMS Ringsted, Lemvig-Thyborøn, og Ribe-Esbjerg, og tilfører dermed en solid spilstil og en alsidig tilgang.

Fans og tilhængere af SønderjyskE Herrehåndbold kan se frem til at se Pelle Schilling i aktion på banen og vi håber på, at hans tilføjelse til holdet vil være med til at skabe positive resultater i resten af sæsonen.

Pressemeddelelse fra Sønderjyske Herrehåndbold. 
 

Live - Sportsnyheder